Veelgestelde vragen

De verwachte leveringsdatum is gelijk aan de specifieke productietijd inclusief de transporttijd. Productietijd: 5-7 werkdagen.

De gemiddelde levertijd bedraagt 14 werkdagen. Onze producten worden namelijk op maat gemaakt vanuit de leverancier naar jou verzonden.

Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de track and trace pagina.

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

De producten worden afzonderlijk van elkaar verstuurd vanuit onze leverancier. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat de producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening bij een besteding van 50 euro

Het komt weleens voor dat wij ter promotie een aantal artikelen GRATIS weggeven. Om de kosten enigszins te dekken rekenen wij hiervoor €6,95 Incl. BTW aan verzendkosten.

Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen mits het artikel beschadig of foutief is. De producten worden op maat gemaakt en kunnen hierdoor niet opnieuw in de verkoop. Dit bekent dat de retourrecht niet volledig kan worden beroepen. Lees meer hierover in onze algemene voorwaarden

Op deze pagina kun je je track en trace nummer die je ontvangen hebt per mail in te voeren om je pakketje te volgen. Niet ontvangen? Stuur even een mailtje naar info@yikez.nl 

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.(Mits er voorwaarden is aan de voorwaarden)